Dynaway EAM D365 voor Business Central

STEAM Consultancy heeft sinds 2013 een dynamische samenwerking met Dynaway op het gebied van EAM software implementaties voor de Benelux en West-Europa. Dynaway ontwikkelt innovatieve Enterprise Asset Management software toepassingen voor Microsoft Dynamics. Dynaway EAM is een cloud toepassing specifiek gebouwd voor Business Central (BC). Dit maintenance en asset management systeem is geïntegreerd in MS Dynamics 365 Business Central.

Als onafhankelijke partij heeft STEAM Consultancy diepgaande kennis en kunde van EAM implementaties voor industriële en technische opdrachtgevers. Het inrichten, optimaliseren en implementeren van onderhoudsmanagement en maintenance processen is ons op het lijf geschreven.

Met het installeren van de geïntegreerde EAM module voor Business Central worden tijd, kosten en problemen bespaard. Immers, er is geen interface nodig tussen de bestaande maintenance processen en BC. Voor industriële plants, technische- en productiebedrijven met kostbare assets die reeds D365 BC in de cloud gebruiken, is Dynaway EAM D365 voor Business Central de ideale oplossing voor maintenance en asset management.

Dynaway EAM

Als specialist in Enterprise Asset Management implementaties heeft STEAM Consultancy diepgaande kennis van maintenance en asset management in Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations (FO) en Business Central (BC). Als partner van Dynaway EAM hebben wij succesvolle implementatieprojecten uitgevoerd voor onze klanten in Benelux en West-Europa.

Met Dynaway EAM voor Business Central is het beheer en onderhoud van assets, werkorders, preventief onderhoud en spare-parts volledig geïntegreerd in Business Central. Maintenance en asset management in Microsoft D365 Business Central wordt nu standaard aangeboden door Dynaway EAM.

 

Rollen en bevoegdheden van de asset manager en de asset technicians worden eenvoudig ingedeeld. Het inrichten van de asset tree, bijbehorende onderhoudstaken en werkorders is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Dynaway EAM werkt op alle devices en ziet er overzichtelijk uit voor alle gebruikers.

Gratis uitproberen

Meer informatie op de website van Dynaway

Product demonstratie Dynaway EAM voor Business Central

Dynaway BC devices

De software van Dynaway EAM bevat de volgende functionaliteiten:

 • Assets
 • Work Orders
 • Role Centers
 • Maintenance Log
 • Counters
 • Measurements
 • Inventory
 • Purchasing
 • Dimension
 • Failure reporting en Downtime
 • Scheduling Board
 • Service Request
Microsoft dynamics 365 business central

D365 Business Central

STEAM Consultancy focust op implementaties en optimalisaties van onderhoudsmanagementsystemen. Het bundelen van onze kracht en delen van kennis met Dynaway EAM resulteert in waardevolle samenwerkingen en absolute meerwaarde voor onze klanten. Naast Asset Management in D365FO biedt Dynaway EAM nu ook maintenance en asset management in D365 Business Central.

De cloud EAM oplossing van Dynaway voor D365 Business Central sluit perfect aan bij de maintenance en asset management processen van onze opdrachtgevers.

De aanschaf van een maintenance management systeem gaat niet alleen over de software licenties. STEAM Consultancy kan als onafhankelijk adviseur ook helpen bij EAM pakketselectie en kijkt daarbij verder dan alleen de requirements en het systeem. Kiezen voor een EAM systeem welke niet is geïntegreerd in het bestaande ERP van de organisatie, zal voor extra kosten, tijd en dus langere implementatie zorgen en daarbij risico op verlies van belangrijke data. Het geïntegreerde systeem van Dynaway EAM voor Business Central voorkomt langlopende en dure implementaties.

Het Deense bedrijf Dynaway heeft een geïntegreerde EAM oplossing ontwikkeld voor maintenance en asset management in D365 Business Central. STEAM Consultancy is onafhankelijk EAM specialist en strategisch partner van Dynaway en wij ontzorgen onze opdrachtgevers met het inrichten en implementeren van de onderhoudsprocessen en bijbehorende data in D365 Business Central. De maintenance en asset management module is volledig geïntegreerd in Microsoft D365 Business Central en werkt als volledig onderhoudsmanagementsysteem. Dynaway EAM blijft ontwikkelen en innoveren en lanceert ieder kwartaal een nieuwe versie voor D365 BC met de nieuwste functionaliteiten.

Download

Gratis starterslicentie

Download nu en ga aan de slag met de gratis starterslicentie van Dynaway EAM voor Business Central

Prijzen

Pricing

Lees meer informatie over de verschillende soorten licenties en bijbehorende prijzen.

Informatie opvragen

Meer informatie opvragen

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul onderstaand formulier in.

Informatie aanvragen

Het invullen van deze vragenlijst duurt maximaal 10 minuten.

Geef uw top 3 aan waarin u het meest geïnteresseerd bent
(werkvergunning, lockout tagout, risico-inventarisatie)
Wilt u aanvullende documenten kunnen opslaan in het EAM systeem? Bijvoorbeeld specificaties van de assets of werkinstructies.
Wilt u een grafisch planboard gaan gebruiken voor de onderhoudswerkzaamheden?
Wilt u medewerkers de mogelijkheid bieden om werkaanvragen zelf aan te maken in het EAM systeem?
Gebruikt u momenteel IoT devices of sensoren om automatisch werkaanvragen aan te genereren?
Is er sprake van gepland onderhoud op basis van counters?
Bijvoorbeeld draaiuren of kilometers
Dient er, om te starten met de onderhoudswerkzaamheden, een werkvergunning te worden goedgekeurd? Bijvoorbeeld een document wat vooraf ingevuld en geautoriseerd dient te worden.
Is er sprake van Lockout en/of Tagout procedures?
Wilt u digitale checklijsten gaan gebruiken voor de onderhoudswerkzaamheden? Bijvoorbeeld een vragenlijst welke de monteur moet invullen bij aanvang of afronden van de werkzaamheden.
Welke device(s) gebruikt de monteur tijdens de onderhoudswerkzaamheden?
Krachten bundelen